Lásko má
Anotace: je to jako by to psal kluk xD
Sbírka:
Co cítím
Jsi plachá jako něžná laň,
za svou lásku platím daň.
Své srdce dám na oltář,
všude vidím tvou tvář.
Tvůj úsměv mě provází,
kvůli tobě projdu i nesnází.
Krásou jsi mě omámila,
něžnými rty svými opila.
Vlasy jemné jako hedvábí,
tvůj sametový hlas mě vábí.
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
Komentáře (0)