..ranní klíček..
Zlatem trůn ozdobený
A stříbrem okovaný
Bílá růže značící ženy
Temná zase značící pány
Na výsost stínů v poupěti
se s krásou noci posvětí…
Do dlaní stíny poschovány
s bílými vlákny v probouzení
Okvětí rozpuk pro své pány
a pevnost dámám k potěšení
Na ranní klíček v rozvinutí
v plamenném snění zaklenuti...
Přečteno 492x
Tipy 32
Poslední tipující: čarodějka07, kroužek, Dota Slunská, hašlerka, Markéta Hl., al-pacino, Gabrielle, Psavec, Květka Š., la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)