Rozjetej vlak mě srazil.. pro mě ještě před chvílí naprosto podřadné téma nad kterým bych mávnul rukou a vyšperkované za třista bodů, spíše za víc. Dokonalý. Přijmi poklonu. Verše, zpracování, rozložení a členění.. nemá chybu :-)
02.04.2006 01:43:00 | Buližník
mám sice jen jeden tarif, ale velmi nakloněn. Když přijde vyúčtování, nestačím se divit. Kde je ta kráááásná doba bez mobilních telefonů...? 100% za skvěle zpracovaný vynikající nápad:)
02.02.2006 19:00:00 | mimoid
Absolutní bombáááá .. čtu tady hodně ale tohle má super nápad a i kadenci. Dávám 100%
23.01.2006 08:08:00 | Luca_69