Stýskání
zastesklo se mi
Srdce se skrčilo
do malého uzlíčku
chybí mi
jak dlouho ještě
bude Bolest trvat?
Rozum řekl, že chviličku
Prázdnota víří
moje Myšlenky
schválně mě bolí
bojovala jsem málo?
o Tebe? o Lásku?
málo cukru a soli?
Nicota se mi válí za dveřmi
snad uteče až se rozední
a Ticho přijde s Útěchou
buď silná a svou
pořád ho chci
zoufalá Zoufalost, možná bdění
Naděje prosím chláchol mě
že Časem se vše změní
a schovám Touhu v Zapomnění
Přečteno 455x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)