Dnes
Dnes jsem dostala první pusu.
Dnes jsem se roztekla ,jak zmrzlina v letním klusu.
Dnes jsem byla ,jak vítr.
Dnes jsem byla ja hurikán v jarním svitu.
Dnes jsem se citila k světu.
Dnes jsem byla ,jak Alenka v říši květu.
Dnes jsem byla tak straštně štastná.
Dnes jsem cítila lásku a něhu ,než jsem poznala Pepu.
Komentáře (0)