Boj se zradou,boj na život a na smrt
Anotace: Věnováno všem, kterým láska ublížila, nebo mají strach, že ublíží. V básní je otisknut můj strach, má zkušenost...já.
Štěstí do srdce díru pálí
Loď pro dva, co nabírá vodu
Otázka vyvstává
Zda cenu žít má?
Když láska podlehla svodu
Ruka, kterou nikdo nedrží
Mrknutí očí, slzy jak hrách
Kolik ran jěště utrží?
Než vládu nad tělem převezme strach
Ledová voda palubu plaví
Mrazení v klid přechází
Příslib, že vše se spraví
Začátek konce když přichází
První jeho vdech
Scéna se přenesla pod hladinu
Proč trpět však
za cizí vinu?
Krůček od uzdravení
Ode dna odraz
Včas prokouknut byl
Ďáblův podraz
Jsme tu, bojovníci
Co nikdy se nevzdají
Číhajíc na zradu spící
Připravení ji zdolají!
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (0)