..tvář bouře..
Anotace: poslední koment roku loňského a první báseň letošního / jak jinak, než s Enigmanem...
Sbírka:
..splétání pramenů..
Některé chvíle
nelze zachytit
Jiné píše sám cit
a další ve své síle
bouřlivě, rozpustile
dokážou lahodit…
Tvé bosé nohy
mají vzkazy chiromantie
co paluba si luští potají
a ráhno dešifruje těla pohyb
když žíznivě se z Tebe napije
a tuhle polohu si klidně obhájí
a vítr jenom lační po Tvém vědomí
stejně jak Vichřice
ačkoli trochu se Tě bojí…
Tak kormidluj, než loď se rozlomí
jak roky v kladkostroji
ve stupních končíce…
A hvězdné přeskupení
čeká na příchozí
co s úsměvy se vozí
na srpku Měsíce, jenž pro ně jen se mění…
Tvář bouře líbá
všechno nové v probouzení!
Přečteno 494x
Tipy 22
Poslední tipující: Markéta G., Mbonita, CULIKATÁ, Špáďa, WhiteSkull, Jiná, Květka Š., labuť, hauskaa, Dota Slunská, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)