Láska je jako sklenka vína:
ondy je plná, druhdy dopitá...
Šizen, kdo dolévá lahví jen z klína;
šťasten, kdo srdcem, a dosyta!
Nad radost žití větší není,
od srdce když se klíny vzpění...
Jen chvíli malou ví náš klín
na duši, v těle zahnat splín...
Křišťál své skLenky dolévat nech
jen božským mokem od srdcí,
byť možná párkrát zhořkne ti vzdech,
věz, přijde... zas i horoucí!
04.01.2011 17:40:00 | Špáďa
" Lidské sny jsou to, co dělá lidem problémy. Když nebudeme mít sny, nebudeme mít ani problémy, protože budeme brát prostě jen to, co je. Ale budeme postrádat lásku, protože láska je nalézání svého snu v lidech, kteří jej nemají...."
02.01.2011 22:06:00 | HarryHH
srdce je křehký sval...
zaplatíš krvavě..
a jdeš dál...o kousek bolavější
ST
02.01.2011 16:31:00 | Mbonita
Srdce si ještě tolik kousků ulomí
však Láska prázdné slovo nikdy nebude!
Tvá křídla fungují, tak máchni osudem
zašimrej nebe, vzlétni nad stromy
a nadechni se jejich vůně, vem´si jejich sílu
a máchej dál, by křídla ta Tě odnesla až do vesmíru
do nitra vzniků, jako zániků a načerpej zas víru
že v záři hvězdokup máš i Ty svoji vílu
co proutkem kouzelným Tě obšťastní, má Marylin
Láska je na cestě, tak věř mi! A zahoď svůj splín...
02.01.2011 13:41:00 | šuměnka