Taneční otázka vesmírné růže
Anotace: na dnešním večírku.. nějak došla i slova...
Louky s křídly zdobily
svatební šaty planin
Dnes klesne motýl..
za chvíli
vločkám se neubráním
.
.
.
Pokorně mlčíš o lavinách
Z citu?
Spí jediná?
Jediný ti věnuji květ
za skalku máje
a není květen!
Ani létem
neuniknu v krajinách
Hluboko
jsi
Ach..
Bože nade mnou…
Přijmu i tvůj leden
ať vír stop dvě ticha změní?
* Bojuje motýl s andělem
* ať růže trpí hladověním?
...
Přečteno 352x
Tipy 29
Poslední tipující: Anjesis, ZILA78, mida, Dragita, James Libustka, Dota Slunská, fuu, labuť, Psavec, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)