města bez děvek
v mým psaní by mohli umírat
milióny lidí
miliardy lidí
na nemoce, při povodních,
nebo během válek
Jenže, proč bych to dělal?
Proč ničit, co teprve poznávám?
O čem bych psal pak?
O pouštích a o mořích bez plachet?
O městech bez děvek?
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: umělec2, Danger, James Libustka, fuu, ziriant, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)