sss
Nejkrásnější večer,
je pod hvězdami,
můžeš si přát co chceš,
svět máš na dlani,
tak nepřemýšlej
a šátek z hedvábí,
pošly s větrem ,
někam do dáli.
Nemusíš se bát,
až přijde svítání,
každý večer,
probouzí nás volání,
od hvězd,
které září nad námi.
Můžeš se smát
a můžeš i lhát,
nevím jak mám,
srdce své Tobě dát.
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, fuu, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)