Má Rozárko
Anotace: Je to jako výtah...Pokaždé když někdo zmáčkne tlačítko, tak bud jedeš nahoru a nebo dolu. Mě někdo zmáčknu přízemí.
Sbírka:
Studené podroví
Má Rozárko
Má Rozárko už nespatřím
v krvi brodím
duši tvou už neopatřím
a do nebe se už nepromodlím.
Má Rozárko s tebou se loučím
na dlouhé věky
naposled jazyk ve víně smočím
a skočím do řeky.
Má Rozárko na mě nevzpomínej
na mě se vykašli.
hlavně druhým odpouštěj
aby se vlci napásli.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
Komentáře (0)