Anotace: "Říká se, že některé životy jsou propojeny přes propast času. Propojeny dávným voláním, jehož ozvěna se nese epochami. Osudem."
Slunce zvovu vyjde
A věci se změní,
Propast v nové
Dny se promění
A nic nebude
Jako dřív...
Tráva bude
Zelenější,
My
Skutečnější
Jako naše sny.
Pravda bude
Pravdivější,
Měsic bude
Zářivější
A naše cesta
Náročnější.
...Ale jedno vím zcela jistě...
Bude to naše Cesta.
...Come what may...
05.01.2011 22:33:00 | Denael