Mad-house of Love ...
Anotace: ***- ... cvokhaus .. zvaný Láska ...
.
Ve chmýří orobince
schovat svou nahotu
stébel nadějí
polehlých ...
nad hladinou citu
Jen se neotevřít
a nepřiznat svou vinu
že tvá bolest
zraňuje víc
než se dá snést
A potom znovu a znovu
zvedat se a stát
a dotýkat se jemně
vlákny pavučin
svěracích kazajek
... našich pomatených bludů
. ... ... ... ... ... ... o volnosti ...
*
.
Přečteno 357x
Tipy 26
Poslední tipující: Oslice, Divoženka1, kroužek, jvacl, šuměnka, Jana M., James Libustka, Lota, isisleo, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)