Prokrastinace
Anotace: No, prokrastinuju...
Měla bych se učit,
ale čtu si zase o Bondym.
mohl by mě učit,
co to je volnej rým.
Protože já ho absolutně nechápu
nemá pro mě smysl žádnej
jako v mnohých jiných případech tápu,
co na něm vidí někdo jinej.
V tomhle si rozumím s Magorem,
i když on o tom neví.
A hnána svým vnitřním motorem
píšu zas odstavec nový.
Měla sem na mysli volný verš...
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Elenril, J sh' T r' k
Komentáře (0)