Anotace: Chtíč a touha smísená s láskou je to nejkrásnější co mohlo kdy vzniknout....
Jazyky se proplétají
v polibku milostném,
jako motýli tančící
na květu červeném.
Rty rudé se dotýkají
v polibku milostném,
jako čumáky vlčí
v pozdravu radostném.
Prsty tápající
po kůži jemné,
jako kočky hledající
pohlazení něžné.
Láska chtivá
krásná bývá.
Věčně toužící
po milování prahnoucí.