ale,ale,ale...bezbranná ,no to Ti nevěřím :-)
Snad ...přístav zachycující lodě
jen jde chodit po vodě
která studí...
07.01.2011 21:34:00 | Danger
Jsem tady po opravdu dlouhé době, nic jsem tady dlouho nečetl, ale hned první - a vážně skvělá ;)
07.01.2011 21:16:00 | bez nápadu na přezdívku...