Cesta do srdce zamilovaného
Cesta do srdce zamilovaného
Dnešní den zvláštní byl
Já měl jsem dnes štěstí
Aniž bych cokoliv pil
To láska si cestu klestí
Ale nebude to lehké
Na cestě je spousta trní
Možná budou oči její vlhké
Jak usedavě slzy roní
Avšak až srdce mé najde
Nebo to, co z něj zbylo
Tak do něj pravou nohou vejde
Nebo levou, jak je libo
Pak mě pohladí na duši
Však ještě nenastal tento čas
Až se tak stane, zčervenají mi uši
A já budu milovat znova a zas
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
Komentáře (0)