Anotace: Kolikrát ještě naletíš než ti to dojde? Ještě milionkrát, pak už řeknu ne. Lidi se nemění, zázraky nedějou. Aspoň máme nad čím brečet.
Poslední dvojverší je přímo napěchováno jasně čitelnými emocemi, to se mi líbí. A taky souhlasím s Jarmou.
12.01.2011 21:09:00 | Dota Slunská
Realita života. Takového chlapa, který používá pěsti, není škoda.
Dobře vyjádřené. Jasný ST.
12.01.2011 15:39:00 | UCET KE ZRUSENI