Někde v dálce
Znám ty věci
mezi nebem a zemí,
do nichž člověk s radostí
spadne tak lehce.
Jasně, usmál ses
...ale přece...
Kolik toho úsměv mění?
...
polibek pod lunou,
další důvod pro zasnění.
Někde v dálce
končí duha
a vločky tají ve dlaních.
Někde v dálce
mráz si kreslí
a víly tančí na stráních.
Znám ta slova
mezi úsměvy a řádky.
Všechno to,
co nutí mě
znova a znova
chytit tě za ruku a přivést z tý dálky.
Někde v dálce
srdce bije
a naděj nutí žít.
Někde v dálce
snad něco mý je,
jen mě unes
a můžem snít.
Přečteno 498x
Tipy 9
Poslední tipující: Danger, Juan Francesco de Faro, ilona, come-past, hanele m., WhiteSkull, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)