Otázka pro succuby
Anotace: O prolistovaném albu nocí bezesných
Proč ponořila jsi
ňadra svá
do moře smutku
dlaní mých
a ponechala osudu
čas
který se odvlnil
do vysušených tůní
zakletých v čarovná oka osleplá.
Tak jdu
s vyhaslou myslí
bez cíle
a nořím se
do obrazu tvého
abych rozpit v barvách
prostínil tvoji podobu
krvavým potokem slz.
Komentáře (1)
Komentujících (1)