Anotace: ...............
Krásné vyznání, milostné, cituplné, upřímné a snad spontánně psané. ST!*** mně to okouzlilo a mnohé připomnělo, jen pár střípků těch, co člověk sám prožívá. :o)
07.01.2011 09:15:00 | NikitaNikaT.
hezká - ale s tím "navždy" bych byla opatrná - imho můžeš se stát navždy rodičem, ale imho nemůžeš se stát navždy panem - paní nebo tak ... leda tak na hodně hodně dlouho ...
04.01.2011 16:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba
děkuji
04.01.2011 14:25:00 | Lilien