Sni o mně
Sni o mně
s rtěnkou
na střepech sklenic
možná, že jinde
sama jsi navíc
sni o mně
dál hledej
jen věčně prázdné sliby
co s ránem
zas jiné slečně chybí
sni o mně
v tmou opuštěném bytě
proklínej doufej
že možná
chci tě
Sni o tom
jak byla by jsi nesmělá
když dávno jsi mne … neměla
Přečteno 442x
Tipy 37
Poslední tipující: Veru, jvacl, Divoženka1, Viktorie Zvalová, Psavec, poustevník Jirka, Jana M., janewe, Mbonita, zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)