Jsi vana, co touhou přetéká
Z přeplněné sklenky bych usrk z okraje...
Však přeplněnou vanu? Jak s ní se pohraje?
Když dotknu se já špuntu, touha se všechna vypustí...
A nemyslím tím touhu, když prachy zašustí.
Vlezu-li do vany celý, touhy snad půl z ní vyteče...
Tak smoč se v ní jen kousek!
A často, člověče!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Původně 4. 11. 2007 na
http://www.epika.epika.cz/index.php?p=dilo&c=16075,
v prosinci 2010 však admin celý web odstranil, tak dávám na Liter...
Přečteno 388x
Tipy 39
Poslední tipující: kroužek, hašlerka, Mbonita, zenge, Lota, Danga, divoska_jaja, střelkyně1, Kubino 2, WhiteSkull, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)