To pak nejmíň dvě, tři divy
budou se mnou dělat divy...
Zpívat, střílet, vábit, hrát...
Jak pak jim mám odolat?! |;-)
As si koupím citeru
a odejdu z Literu...
Nemoha modrý tip loudit
smutné tóny začnu loudit... |:-(
05.01.2011 00:30:00 | Špáďa
vím, že je tu minimálně jedna diva
co by pro Tě malovala, kreslila i čarovala
co z ní cit a něha pro vtip svůj snad sálá
co si hraje se slovy a zkrze ně Ti zpívá...
krásné básnění a díky za komenty...
04.01.2011 18:31:00 | šuměnka