ZA PADLÉ SNY A ANDĚLY
Než z prsou smetany slíznu
Než ti má touha něco nadělí
V duchu si odříkám tryznu
Za padlé sny a anděly
Za sny co byly
Za sny co přijdou po tobě
Než zase básník sněhobílý
Zjeví se ve své podobě
Že každý pohyb ve tvém lůně
Může být jednou slzou v básni
Tak opájím se z tvojí vůně
A proto lásko zhasni
Vzdychání sladké jak karamely
Než k novému dni se rozední
Snad proto abychom nezapomněli
Že zrovna ten může být náš poslední
Přečteno 475x
Tipy 12
Poslední tipující: Markéta G., Gabrielle, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Anjesis, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)