doba ledová
Anotace: po dlouhé odmlce, ochladnou srdce
Po dlouhé odmlce, zas doby ledové,
občas však paprsky, polární záře?
období bez šance, mé hlavy bláhové,
kdy naposled spatřil jsem, záblesk tvé tváře?
Naposled na podzim, však léto pro mně
je to už dávno, asi tak století
rybníky zamrzly, stejně tak srdce mé,
třímá v něm většinou hluboké prokletí.
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Helena Lovecká, Actafool
Komentáře (0)