Anotace: opět věnováno; mé renesanční Mbonitě / ona je rozhodně kusem mého já
Sbírka: ..splétání pramenů..
To Bonitka;
Ty přeci nemáš vůbec zač
jsi krásná, když jsi veselá
a Tvá bolest je i mou / tak se ji snažím zmírnit...
05.01.2011 13:03:00 | šuměnka
okouzlení vklouzlo do mého okna
zavonělo květy šumících vodopádů
dokonalostí ladné kamélie
pohladilo
zajiskřilo
usadilo se ve mně
mnohoúhelně ja výbrus briliantu
co přinesla mi láskyplná dlaň
tiše šeptám
děkuji..děkuji...
05.01.2011 12:57:00 | Mbonita
Tein jste vlily si do žil
a on se vám v nich zmnožil
a my teď plody pijem
nádherné poezie,
co modré má zde lístky.
Apropó:
Pro mě jste obě štístky...
05.01.2011 11:21:00 | Špáďa