Anotace: reakce na krásnou báseň mojí drahé šuměnky :) http://liter.cz/Basne/313570-view.aspx
Chtěl jsem si po obědě udělat kafe,
ale takovéhle vůni poezie se ani to nejjemnější nevyrovná...!!!
Vaše verše jsou fakt přímo k sežrání!!!
07.01.2011 13:43:00 | Špáďa
Já Tebe m*i*l*u*j*i...
proč někoho hledáš?? Jsem od M. též
svých šípů hroty ukuji
do kouzel bez hranic..tak střež
až k Tobě doletí, jsem z Tebe ztracená
už totiž navždy budeš pro mne odměna!
05.01.2011 11:18:00 | šuměnka
To Bohyně Diana
v přilbě s holubicí
vystřelila šíp
ten šíp jež slzou skropil Amor sám
Helios ze slunce hrot mu ukoval
Poseidon vdechl sílu mořských bouří
Bakchus nám v rozmaru jej pak daroval
poletíme
dvě Anazonky
...možná pošetile
pro naši zbraň si hledat cíle
tam k branám
jež stráží keltský kříž
kde žije ten
kdo nebojí se vichřic
..bouří... tornád
a v očích má něhu létavic...
05.01.2011 11:08:00 | Noc17
Z Velkého třesku
vylétl Noční motýl jako ozdoba
na světlech svící, jejich lesku
a Andromedě nápadně se podobá
což potvrzuje teorii strun
že schopnost problém obejít
je snazší pomyšlení
ve spojitosti existence bodů
a moudra starých písem nebo run
svou vlastní galaxií umí zatočit;
když Amor zlehka mění
své portské na opojnou vodu
když létavice padají
a přání do zázraku křehce posune se
když realita zduhoví
a city always will be zpívají
Vášeň pak oblékne se
do krajek do exprese
Vánice sundá těžké podkovy
..kováři srdeční už střevíce jí kovají…
05.01.2011 10:33:00 | šuměnka
drahá, než napíšu koment, musím poznamenat jediné;
tohle, je rozhodně a jedině
" VARIANCE NA LÁSKU "
vázaná v skvostném podvazku...
05.01.2011 09:56:00 | šuměnka