Ne-bohatství
Nestojím o bohatství,slávu
nebo dvougenerační domek za prahou
Toužím jen po tom abys mě miloval a tvá slova měla váhu
Já nechci prince na bílěm koni
ani být zlatovlasou princeznou 13tého století
Chtěla bych jenom cítit tvou kúži,co krásně voní
a srdce nemít plné bolesti
Buď můj opravář, já buduklidně tvoje prodavačka
v bytě 1+1 na malém předměstí
Mé bohatství je v tobě,v tvých očích
pojď semnou přestat šlapat si po štěstí
V smutku i radosti, chci za Tebou stát
utřít slzy,tvoje ústa umět rozesmát
Přivést tě do ráje,srdce zahřívat
Vše co mám je náruč lásky,tu jenom tobě chtěla bych dát
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Anjesis, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)