Venku je tma
Anotace: no co k tomu říct jen že je venku tma :)
Venku je tma.
Víš že je venku tma.
Venku je tma a já tě tam hledám.
Venku je tma a já se ztracim jen.
Venku je tma a ty mě voláš.
Venku je tma a já se za tebou blížím.
Venku je tma a najít tě nemůžu(nedokážu).
Venku je tma a měsíc svítí.
Venku je tma a hvezda tě má.
Jo a víš ,že je venku tma.
Komentáře (0)