Anotace: ..do pusty..
Ti to vysvětlím já (.. .....!): Tak krásně rytmická a poetická báseň-píseň přímo volá po zhudebnění! A copak foklór je něco méněcenného?! Ano existuje folklór umělecký a folklór pokleslý a kritik přede mnou měl jistě na mysli ten prvý!
I mně se stává, že než stačím řádně zvážit slova, huba to vyhrne ven či prsty nabouchaj do kláves a prostředník odentruje...
Takže Ti odpouštím a již Tě neplísně, se jdu ještě párkrát ponořit do Tvého skvostného folklóru, snaže si přitom notovat nějakou tesknokrásnou melodii, podobnou vyznění Tvé roztoužené písně. Snad se mi podaří najít nějakou, do níž ji nakonec košatě obléknu...
(-;|E
06.01.2011 02:13:00 | Špáďa
jen mi vysvětli proč folklórně? Nerozumím, asi su selka z moravskýho venkova!
06.01.2011 00:14:00 | Mirka Hedbávná
Je to moc pěkně folklórně-lyrická básnička a navíc si pěkně hraje se slovy!;-)
06.01.2011 00:07:00 | Krokodylekx