Anotace: Tornáda s.r.o. / aneb když Vánice s Vichřicí promluví / koment pro Noc17 a její Tornádosnění
Sbírka: ..splétání pramenů..
To Noc;
to všechno měla jsi! a máš i mnohem více
dej v linky noty své a zahraj v melodice
a dej dlaň do mojí. Vesmír se rozprostírá
jak láska od nás dvou! Hraješ jak skvostná lyra
tak já jen s houslemi či violou Ti v závěsu
provázím božské drnkání Tvých láskyplných nákresů...
06.01.2011 09:27:00 | šuměnka
držíce v dlaních
rudé srdce z kamene
potkala jsem úsměv
a za ním podmořské sopky sílu
to srdce dostala jsem
a velkou v sebevíru
laskavost ženskost
odvahu
všem krásám se s Tebou odevzdám
chyť mojí ruku vyrážíme vzhůru ke hvězdám...
06.01.2011 09:10:00 | Noc17
špáďo Ty nejsi věděc Ty jsi normální káča...počkej já se dám do kupy a za chvíli Ti zmáčknu tu tyčku nahoře a budeš rotovat..do večera :DDD
06.01.2011 08:46:00 | Noc17
Poránu Vichřice s Vánicí
hýbou mi víc než bránicí.
Ještě mi v žaludku kručí,
radost už z očí mi pučí.
Tornádodivé víly --
sotva se probudily --
čím oživily síly,
by mířily hned k cíli?
První, ta z rána, pane,
zajisté s Enigmanem...
Druhá, co sedí na cti,
prý svými sedmnácti.
A jestli smím,
ještě se zacyklím:
...a Tornádu dán rotací víc a Tornádu dán rotací víc a Tornádu...
06.01.2011 08:44:00 | Špáďa