Vlasy jsem rozpustila
jiskry v nich ustlaly si hned
ojíněným travám ukradla jsem šat
tančím a vzývám slunovrat
vznáším se nad mechem a nad vodami
prameny pouštních písku mi obtočily pas
jemně Ti k nohám skládám
oblouk svých perleťových řas
laskám se s bouří
s lasturou amonitů
nedbale přemítám
při koupeli v hvězdném třpytu
kdo mi své srdce složí k nohám
Obratník Raka?
či Kozoroha….?
laskám se s bouří
s lasturou amonitů
nedbale přemítám
při koupeli v hvězdném třpytu
...pěkné,radostné a roztoužené!
:-)
06.01.2011 16:23:00 | Sisinka
...rozmarná bludička???...och to nééé, pak jich musí být nekonečně, jen možná tak krásně tančit neumí :-)
06.01.2011 12:40:00 | Lota
Hvězdný tanec s obrovskou fantazií, jako bych ho viděla na sametovém plátně, moc hezké.))
06.01.2011 11:05:00 | carodejka
až rytíř dokráčí svou cestou k městu osvícení
až nahlédne do krásných zahrad samé Semiramis
až branou tepanou dohlédne k oku za řasami
pak bohyně ho přijítá hlasem svým v probouzení...
06.01.2011 10:49:00 | šuměnka