Láska
Anotace: láska je někdy opravdu nedosažitelná i kdybychom ji opravdu chtěli...
Zamrzlou krajinou se jen tak procházím,
třeba na svoji lásku končně narazím.
Jsem zamilovaná až po uši,
on to ale vůbec netuší.
Zájem o mě nemá,
přitom mě to srdce trhá.
Procházím se hlouběji do zimy,
nikdo o mě vážně nestojí.
Stále ale budu v lásku doufat,
a pěknou krajinou se brouzdat.
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (0)