Za řekou divokou v hlubokých lesích
překrásný kvítek lásky rozvil se
pyl vznášel se nad stromy kdesi
tam hrdliččin hlas odkryl své...
:-)
10.01.2011 23:51:00 | Sisinka
Za řekou divokou a dravou
kde voní láska v rozkvétání
víla si sčesává hřívu svou plavou
a prameny se rozlévají plání...
Touží si hrát a skotačit
květy do věnce splétá se slovy
že nádhera je na té louce žít
už ulehá se sněním do trávy...
Motýli nad hlavou ji krášlí
třpyt z jejích křídel rozzáří jí zrak
ve větru vlnění předčí ozbodu z mašlí
volná je v tančení jak okřídlený pták...
10.01.2011 14:04:00 | šuměnka
Hmmm..pěkně skotačivá:))líbí!!!
06.01.2011 17:01:00 | xoxoxo