sss
V mrazivé noci,
chladný měsíc plál,
Tvé rudé dlouhé vlasy,
mě hladí po tváři
a hvězdný prach,
je všude kolem nás.
Jsou sny a realita,
zbytečná je rivalita,
snad již sama dokážeš,
projevit lásku v které lžeš.
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: Niky88, Psavec, oběžnice, CULIKATÁ, Kett, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)