Kolem horký kaše
Anotace: ..a s horkou hlavou z Bukowského.
jak mi můžeš
jen tak napsat
o tabáku z třešní
a seriálech
a nedodat
nic víc
jak ti můžu
jen tak napsat
že ty třešně miluju
a toho chlápka ze seriálu
toho ještě víc
a nedodat
že tebe taky
jak jen můžem
hrát tuhle hru
Přečteno 372x
Tipy 7
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Denael, korncaffe, efeeez
Komentáře (3)
Komentujících (3)