Znáš horká sedla, průsmyky?
kde výška nad mořem si s nebem tyká
kde vysypou se hvězdné zlatníky
když vesmír rozpárá jen jeho ostrá dýka
tam nech se svést
kde slunce ozáří horského poustevníka
a červánky Ti zkrášlí kotníky…
jsi nádherně hřejivá...
07.01.2011 14:46:00 | šuměnka
Jsi kouzelnice slůvek, Tvé dílko mne velice uchvátilo, tak dobře se četlo a vnáší myšlenky, pocity z minulosti, do přímnosti... malé střípky vzpomínek, jež má věčný plamínek :o) ST!**** děkuju za to počtení, jež vede právě k zamyšlení.
07.01.2011 09:52:00 | NikitaNikaT.
...lehounce mávnu
závojem zmrzlých pavučin
opustím stíny odpuštěných vin
duhu z nočního nebe...
Moc hezky napsané!
07.01.2011 09:48:00 | Sisinka