Anotace: Znám pár takových holek, co mají kluky grázly...
Tak tohle je drsný. Prý "dokonce si se mnou povídal"...Ty tomu teda dáváš grády. Je to napsáno jako by nic a přitom...ani balvan z lomu by tak nerozvířil hladinu, kdybychom ho tak jako ty tuhle báseň hodili do vody/ plénu. Trochu si mi připomněla jednu moji báseň, taky působí podobně. Moc pěkný.
17.06.2006 17:12:00 | Epona