náš start
Anotace: Tajná ale krásná láska...
Vzpomínám na ten víkend krásný,
kdy začal náš příběh šťastný.
Nechtěli jsme si připustit pravdu,
to že na lásku už nehrajem hru.
Ale ono to tak vskutku je,
my už si na tohle nehrajem.
To co vykvetlo mezi náma,
to o čem teď koluje fáma,
to je naší tajné lásky realita,
to už není jen puberťácká banalita...
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)