Anotace: aneb když Noc tančí na nebeském parketu...
Sbírka: ..splétání pramenů..
ta noc na nebeském parketu
rozechvěje všechny strunky v těle
ať se jedná o blondýnku či brunetu
vykroč hochu k tanci, směle
14.01.2011 11:13:00 | ni.va
Dívám se bez dechu
ne reiléf roztančeného těla
každý pohyyb prozrazuje smích
dívám se bez dechu
jak Tvůj bezstarostný stín
vymetá zpěvem z kapradí zbytky pavučin
dívám se srdcem
Vím
větší krásu už nespatřím
09.01.2011 09:49:00 | Noc17
Je to krásná věc
ke čtení,
však ještě lépe když si to promítnu jako skutečnost
třeba dnešního večera.
08.01.2011 18:51:00 | s.e.n
Tvá láska se dotýká hvězd
a všech pozemských srdcí,
co schopny jsou ji nést
a jednoho, co básní u nebes...
08.01.2011 16:37:00 | Špáďa