tedy perlíš... máš skvělou předlohu myšlenek psaných v modru.. jsi jedinečnou součástí..
09.01.2011 21:41:00 | zelená víla
Zvláštně krásná poezie jako obrazárna
a jeden obraz poutavější než předešlý.
A cestou zpět zase opačně.
08.01.2011 18:57:00 | s.e.n
A v obrazech zelené duhovky
rostlinných artefaktů
hromaděných déle než věčnost sama
se odrážela mračna ztemnělá
co nebesy se nad rovníkem ženou....
Pěkné mě se to líbí...S.T.
08.01.2011 10:46:00 | ZILA78