Čistá nelpí na cestě tmy
Anotace: volně melodie taneční plouživá s jarní nadějí :)
Dívko ze zmrzlých slz
Jak já měl bych jít skrz
Když své oči máš
Jen pro svůj Otčenáš
Jak hledáš tu Noc
V níž hvězdiček pláč
vitráží plane
a ptá se mne moc…
Kostel za mříží
v nach svící hoří?
Proč tichá jsi socha
věřících moří?
* Vždyť víš..
* Čistá
* Nelpí
* na cestě tmy
* Vždyť víš
* Láska
* Štěstím
* květ rozezní
Dívko ze zmrzlých slz
Nyní jsem sám
a naděje hrst
skrz mříže Ti dám
Ve Tvém snu rozličném
skrýváš sluneční klíč
S ním odemkneš mříž
A cit přijde blíž
Vždyť víš..
Srdce
Nelpí
na cestě tmy
Vždyť víš
Láska
Štěstím
květ rozezní
Přečteno 583x
Tipy 25
Poslední tipující: James Libustka, mida, strašidýlko-střapatý, Judita, Verena, Lota, Denael, TetaKazi, Dota Slunská, Sladkalu, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)