Po ostří života
po ostří života
stékají kapky na obě strany
stékají k tobě i k tobě
vždy již necelé
na předělu myšlenek
bodajících jak list
bodajících a málokdy spravedlivě
smrt lásek je ten list
ze stromu zapomnění
zapomnění na něhu a vděk za něhu a vděk a......
...vzpomínky raší
a bolí jak nůž v dešti
v dešti slz
Přečteno 412x
Tipy 20
Poslední tipující: Pevya, ni.va, zelená víla, Gabrielle, Dota Slunská, hašlerka, strašidýlko-střapatý, Květka Š., labuť, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)