V rukou váhy váhavé dámy
Anotace: V rukou váhy váhavé dámy.
Stojím nad propastí...
Jsem bláhově zamilována...
Jsem ostřihaná na ježka.
Všichni se mi smáli.
Nechápu jejich životy.
Předstírají, že rádi se mají.
Přitom hádají se v uzavřeném bytě.
Nemají kousek citu.
Nemají lásku k druhému.
Kam svět spěje.
Nevím.
Přesto stojím nad propastí.
Mám v ruce váhy.
Jít dál, nebo otočit se.
Miláčku, poraď mi.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: tajemná slečna, J.U. Ray
Komentáře (0)