Pevne verím,že ma neprestaneš mať rada,
len kvôli tomu že mám radšej rozpinanie
vesmíru,lebo nikto nevie čo nás po tom
rozpínaní čaká...
13.01.2011 12:10:00 | džemo
S y n e r g i e k r á s y t ó n ů = A K O R D!
Každá vaše báseň zní jak libý tón,
na jich zvucích unésti se nechaj nejen lordi,
však zazníte-li spolu, v hledišti je nabito
a diváci se těší — na AKORDY!
09.01.2011 11:12:00 | Špáďa
To Noc;
Tvé tančení jsem měla možnost uvidět
Tvůj pohled zasněný a šťastný milováním
tu skutečnost, jak mění se Ti před očima svět
jak rozšířil své hranice až ku nebeským pláním...
a jsi TUZE N.Á.D.H.E.R.N.Á...
09.01.2011 10:18:00 | šuměnka
z velkého třesku
zrodil se z noci den
amor střevíčky mi ukoval
ukázal lásku
kterou
snad jen bůh kdy miloval
a já se topím
v každém tom pohlazení
splétám si copy z pramenů
indiánských řek
bourám všem
zdem
jejich stropy
tak aby každý mohl nebe uvidět...
09.01.2011 09:57:00 | Noc17