Noc(17) úpravou jen podtrhla,
co světlem skryl by den,
co nelze sázet kursivou,
by vytrysklo víc ven.
09.01.2011 11:40:00 | Špáďa
a představit si
co ještě bude dál??
až rozstříkneš se z celku na kapičky něhy
ař rozletíš se v jisker gejzíru až do vesmíru
až konečně už nebudou Tě svazovat ni hranice, ni břehy
až na popsání nenajdeš a nebudeš mít míru
pak absolutno zahodí, kdo poznal, chtěl a miloval...
09.01.2011 10:06:00 | šuměnka