Anotace: chtěla bych....darovat... koment k básni šuměnky..děkuju vichřice moje http://liter.cz/Basne/314010-view.aspx
a stojí Žena se svou nahotou a city
uprostřed pramenů, co kolem tryskají
vlasy jí čechrá vítr, lahodný a sytý
a srdce červánky tónují potají
své ruce rozpažené k nebi v roztoužení
svá ústa ve vzdechu, by snesla prožitek
zdobí ji horské výšiny i mořská rozpěnění
rozkvetlé zahrady s květy, co květou věk...
09.01.2011 11:37:00 | šuměnka
Silných větrů doteď jsem se bál,
však na Literu jich je čím dál víc,
tak zkusil jsem jim nastavit svou líc
a báječně mně jeden tváře sešlehal...
Z nich nejraděj mám TORNÁDO,... tomu již chodím vstříc!
09.01.2011 11:24:00 | Špáďa