Anotace: chybí mi to všechno...
Drž se a hlavně hlavu vzhůru! Zase Tě potká láska, uvidíš. I když vím jak je to těžký...
11.01.2011 13:22:00 | Agniezka
Tak osuš slzu, dost bylo umírání, čeká tě radost a krásné milování.))
09.01.2011 17:35:00 | carodejka
Strašidýlko naše milé
zase přijde lásky chvíle
na cestu se dát
a opět milovat!
09.01.2011 15:37:00 | CULIKATÁ
Andílku,
jež slzénky tu proléváš,
znovu přinde ten čas,
svou lásku znovu dohledáš...
Nebičuj svoje upřímné srdce,
vím, jak láska moc bolí,
já podám Ti ráda svoje ruce...
...co Tě ze dna vytánou,
ač jenom pouhým slůvkem pochopení.
09.01.2011 14:27:00 | NikitaNikaT.